Bitcoin

Alle kvalifiserte PayPal-kontoinnehavere i USA kan nå kjøpe og selge Bitcoin

Betalingsgiganten PayPal har effektivt løftet ventelisten for brukere som ønsker å bruke kryptotjenesten, slik at alle kvalifiserte amerikanske kunder kan kjøpe, selge og holde kryptovalutaer.

PayPal åpner dørene for alle amerikanske kryptokunder

På torsdag kunngjorde PayPal i en kort oppdatering av sin opprinnelige 21. oktober kunngjøring om at kryptohandelstjenesten nå er live.

„Vi er glade for å kunngjøre at alle kvalifiserte PayPal-kontoinnehavere i USA nå kan kjøpe, holde og selge kryptovaluta direkte med PayPal.“

PayPal sjokkerte verden forrige måned da de kunngjorde at de var i ferd med å gjøre kryptovaluta tilgjengelig for sine kunder. Tidligere denne måneden avslørte selskapets administrerende direktør Dan Schulman under en inntjeningsanrop at bare 10% av amerikanske kunder var i stand til å få tilgang til kryptotjenesten på den tiden.

Som et resultat av den overveldende etterspurte vitnen, økte PayPal den ukentlige grensen for kryptokostnad fra $ 10.000 til $ 15.000. Det amerikanske baserte online betalingsselskapet har økt den ukentlige kjøpsgrensen igjen, slik at brukerne kan kjøpe opptil $ 20.000 i kryptovaluta per uke.

PayPal-kunder i USA kan nå bruke bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash og Litecoin

PayPal-kunder i USA kan nå bruke Bitcoin Era, Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH) og Litecoin (LTC) til å kjøpe varer hos noen av firmaets 26 millioner selgere over hele verden. Disse selgerne mottar imidlertid ikke kryptovaluta, da PayPal umiddelbart vil konvertere kryptoen til fiat-valuta.

Firmaet planlegger å utvide kryptotjenesten til Venmo-appen og internasjonale kunder i begynnelsen av neste år.

Noen mennesker er imidlertid ikke så begeistret for det nye PayPal-kryptotilbudet på grunn av begrensningene. For eksempel kan brukere ikke overføre kryptobeholdningen til en annen konto, og de kan heller ikke trekke tilbake til en personlig kryptolommebok.